DBF Gulvafhøvling priser

Afslibning af trapper

Kan jeg udfører afslibning af trapper?

Afslibning eller afhøvling af trapper kan foretages på alle typer trapper, selvom der er ferniseret lak, skibslak, maling, lak,  ludbehandling, oliebehandling, voks, lim eller spartel masse på trapperne.

Minder dine trapper om disse trappetrin:
afslibning af trapper

 

Så er det muligt at få dem frisket op!

afslibning af trapper

Hvad bliver slebet når jeg bestiller afslibning af trapper Hos DBF?

Når man udfører afslibning af trapper er det normalt at man kun sliber trappetrinene og ikke siderne på trappen/trapperne, og gelænder. For at udføre rigtig slibning af trapper skal man være opmærksom på hvilken korn størrelse du vil starte med at slibe trappetrinnene med. Afslibning af trapper skal afsluttes med meget fint korn så man ikke kan se ridser. Efter afslibning af trapper er det meget vigtigt at man afslutter med en rigtig behandling. Der findes
mange former for behandling som hvid lak, hvid lud, hvid olie, natur lud, klar/mat lak, mm. Prisen på afslibning af trapper afhænger af, hvilken behandling du har på trappetrinene, og hvilken behandling du vælger, da nogle gulvbehandlinger kræver dyrere materialer og mere arbejdskraft. For at have bedre overblik over og for at, se på før og efter afslibning af trapper, klik dig ind på vores hjemmeside under afslibning af trapper, så kan du få et bedre overblik.

Vi gør opmærksom på at der kan forekomme mindre ridser i siderne, du kan forvente lidt ekstra støv, der anbefales at man maler først efter afslibning af trapper.

Tryk HER for at se en  video af hvordan vi sliber trappetrinnene hvor der er gammel lak.

Ring alle ugens dage på 50 15 15 66 for et uforpligtende tilbud på afslibning af trapper, og evt. dine trægulve.