DBF Gulvafhøvling priser

Gulvafhøvling eller gulvafslibning

Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Er du i tvilvl om dine trægulve skal afslibes eller afhøvles? Alle gulve skal aflibes uanset om de skal afhøvles eller ej da man efter afhøvling altid skal udføre en gulvafslibning. Med gulvafhøvling fjernes gamle gulvbehandling som ikke kan fjernes med gulvafslibning og det er typisk; lim, spartel masse, fernis og i ekstreme skævheder. Gulvafhøvling kan udføres kun på planke gulve og alle bløde træsorte og ikke på parketgulve som er hårdt træ.

Hvad er forskellen mellem en letslibning og fuldslibning?

Med fuldafslibning kan du fjerne gammel gulvbehandling, næsten alle ridser, skjolder, misfarvning og mm. Efter en gulvafslibning kan du skifte/ændre overfladebehandling, i modsætning til letslibning kan du kun opfriske den nuværende gulvbehandling.
Med letslibning sliber du på overfladet af den gammle gulvbegandling for at friske gulvet op og kan ikke fjerne gammel gulvbehandling eller dybe ridser som du kan mærke med neglen. Denne proces bruges kun til opfriskning af gammle gulvbehandling.

Fordele ved letslibning

Fordelene ved kun at udføre en en letslibning er at hvis dine gulve er pæne. dvs, at der ikke befinder sig grimme misfarvninger, skjolder, ridser m.m kan man letslibe gulvet og opfriske behandlingen, se det som en slags opbygning, for hvis nu der er 3 lag lak i forvejen, og at du letsliber det og lakere det med yderligere 2 lag, så har du et gulv med 5 lag lak, på den måde forlænger du levetiden af dit trægulv, især er det vigtigt hvis man har et lametparket, hvor man ikke har stort slidelag, ville dette især være en god ide.

Skal der udføres gulvafhøvling eller gulvafslibning på mine gulve?

Ring til os på 50151566
gulvafhøvling eller gulvafslibning