DBF Gulvafhøvling priser

Arbejdsbetingelser

Arbejdsbetingelser for gulvafslibning & gulvafhøvling

Rydning:
I alle de rum hvor vi skal arbejde skal der være ryddet for alle møbler, tæpper, komfur, køleskab, og lign. Vi flytter ikke på ting ud over hvis der er lavet særaftale med kontoret.

Kunden skal selv sørge for, at der er strøm i huset/lejligheden, dvs. i de rum hvor gulvene skal slibes.

Rumtemperatur:
Vi anbefaler vores kunder at der 2 dage inden gulvbehandling at der skal være minimum 20 graders varme i de rum der skal ordnes, da gulvene efterfølgende skal stå og tørre.

Afdækning:
Genstande som ikke kan lade sig flytte (som f.eks. køleskab, reoler, tv eller hvis der ikke er dør mellemrummene) samt rum der støder op til, skal kunden selv sørge for at få afdækket hvis ønsket. Kunden skal også sørge for at få afdeækket evt. sokler og fodpaneler, da mindre ridser kan forekomme ved en gulvafslibning. Vi hæfter ikke for dette.

Mens vi arbejder:
Når i bestiller gulvafslibning hos os skal i ikke bestille andre håndværkere på samme tidspunkt hvor vi udfører arbejdet, dette skyldes at det forsinker vores arbejde, og så kan der evt forekomme fodspor, støv, maling, m.m og dette vil vi ikke hæfte for

Støv:
Vores maskiner opsamler 99 % af støvet så det er ikke meget vi støver. Derudover støvsuger vi selv indimellem behandlingerne, men selvfølgeligt kan vi ikke støvsuge væge og træværker der evt. er i rummet. Er der med spartelmasse at gøre skal kunden forvente der vil forekomme meget støv.

Støj og lugt:
Selvfølgelig kan støj og lugt gener aldrig undgås, når man har med afhøvling af gulve at gøre. Ved slibning af spartelmasse og trapper må dog støv i større omfang forventes.

Vægge og fodpaneler:
Ved gulvafslibning kan der forekommer småskader/ridser. Der er altid en risiko for små ridser og olie/lak/lud klatter på vægge, paneler og andet træværk. Derfor anbefales der at man lige tager og maler en sidste gang efter gulvbehandlingen.

Affald:
Affald samles i store, sorte eller klare affaldssække af os men kunden skal selv sørge for at få dem smidt ud. Vi kan evt. gøre dette såfremt kunden ønsker det men der tages en separat betaling for det.

Gennemslibning:
Ved afslibning af lamelparket, kan der forekomme gennemslibning af slidlag og løse parket-stave. vi kan desværre ikke påtage sig ansvar for denne form for skader.

Parkering:
Vi gør dog opmærksom på at hvis der er betaling for parkering af bilen, vil dette beløb komme som tillæg til regningen.
hvis i har gæstekort eller lign, vil vi meget gerne tage imod dette.

Betaling:
Der er altid kontant betaling efter hvert udført arbejde. Oprettede kunder har dog op til 30 dages kredit.

Kontakt os på 50 15 15 66 vedr. arbejdsbetingelser
arbejdsbetingelser

 

Kontakt gulvmand HER vedr. arbejdsbetingelser.