DBF Gulvafhøvling priser

Kontakt

Kontakt gulvmand vedr. Gulvafhøvling & Gulvafslibning
Gulvafhøvling priser

 

Kontakt os på tlf: +45 50 15 15 66
info@dbf-gulvafslibningpriser.dk
CVR:17 89 71 36

Åbningstider

Lørdag kl. 9.00 – 17.00
Søndag kl. 9.30 – 17.00

Har i brug for enten gulvafslibning eller gulvafhøvling er i meget velkomne til at ringe til os alle ugens dage. 

 

Bedste Kvalitet & Pris

For at sikre dig den bedste kvalitet, når du skal have foretaget en gulvafhøvling og gulvafslibning, så arbejder vi kun med de bedste gulv produkter.

Hos gulvafhøvlingpriser har vi en anden holdning. Vi har faste lave priser på gulvafslibning og gulvafhøvling som få kan konkurrere med uden, at det gå ud over kvaliteten.

Vi er åbne om vores priser, så du ikke er i tvivl om, hvad du får for dine penge. Hos os har vi masser af rutine og ekspertise inden for gulvafhøvling, gulvslibning gulvbehandling, afslibning af trapper, slibning af køkkenbordplader, knirkende gulve, reparationer m.m.

Har du brug for kvalitets udført gulvafslibning el. gulvafhøvling, så er du kommet til det rigtige sted, hos os har du muligheden for at ringe, SMS’e eller email’e os og høre hvad vi kan gøre for dig og dine trægulve samt hvad dette vil koste.

Lyder vi som et gulvfirma som vil kunne gavne dig og dine trægulve? vi siger tak for besøget af vores hjemmeside, og vi håber selvfølgelig at vi kan hjælpe med enten gulvafslibning eller gulvafhøvling.

Kontakt gulvmand på 50 15 15 66

Kontakt os på mail info@dbf-gulvafslibningpriser.dk
kontakt

Administration